Loading...
Bedrijfsprofiel 2017-12-15T11:45:13+00:00

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem Contact Op

Ons bedrijfsprofiel

Combi BV staat al sinds 1979 voor de succesvolle Combinatie van drie verschillende afdelingen, elk met de juiste deskundigheid op het eigen vakgebied. De klant is het meest gebaat bij een constante hoge kwaliteit. Door het brede dienstaanbod van Combi BV, en een eigen storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is, kunnen wij U dit garanderen.

Als dienstverlenend bedrijf zijn wij ons bewust dat de kwaliteit van een dienst staat of valt met de mensen die de diensten daadwerkelijk verlenen. Dienst verlenen is en blijft mensenwerk!

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken investeert Combi BV in de eerste plaats in mensen. We geven ze de mogelijkheid om op het eigen vakgebied cursussen of scholingen te volgen, geven ze een zo goed mogelijke begeleiding en doen ons best om een goede werksfeer te creëren. Dit alles omdat wij ons realiseren dat een hogere tevredenheid bij het personeel leidt tot betere prestaties bij onze klanten.

Samenwerkende partners & Certificeringen

Onderstaand vindt u een lijst met diverse certificeringen, samenwerkende partners en A-kwaliteit merken waarmee wij al tientallen jaren lang samenwerken.

Neem contact op met ons

Vul onderstaand contactformulier in als wij u ergens mee van dienst kunnen zijn. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offertes alleen na telefonisch of schriftelijk verzoek.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

WAARMEE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?