Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Klimaatbeheersing tot in de puntjes

Creëer een gezond binnenklimaat

Binnen nieuwbouw en renovatieprojecten speelt klimaatbeheersing een belangrijke rol. Om alles uit je dag te halen moet je je comfortabel voelen in je eigen woning of werkplek. Wij zorgen voor een binnenklimaat waarin je je thuis voelt. Binnen een project ontzorgen wij je van A tot Z. Ontdek wat een gezond binnenklimaat voor jou betekent.

Klimaatbeheersing als oplossing voor je binnenklimaat

Zonder een juiste beheersing van het klimaat zou het in de meeste bedrijven en woningen oncomfortabel zijn. Onder klimaatbeheersing vallen temperatuur en luchtkwaliteit. Een verkeerd ingerichte klimaatinstallatie kan een ongezond binnenklimaat veroorzaken. Zonder meet en regelinstallaties is de beheersing ingewikkeld. Door zowel de installatie als het beheer aan ons over te dragen, creëer je een binnenklimaat waarmee je alles uit je dag kan halen!

Luchtbehandelingskasten

Gezonde lucht voor jouw werknemers

Bedrijfspanden wordt vaak gebruik gemaakt van een luchtbehandelingskast (LBK). De LBK’s zuigen verse lucht van buiten aan en pompen het rond in utiliteitspanden zoals kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen en openbare ruimten. In de kast wordt de buitenlucht gezuiverd via filters, daarna behandeld en verwarmt met de warmte van de binnenlucht. Zo genieten je medewerkers van een gezond binnenklimaat en bespaar je op je energierekening.

Bespreek de mogelijkheden
Warmte terugwinning (WTW-unit)

Gezonde lucht in jouw woning

Een WTW-unit gebruikt de warmte uit binnenlucht om aangevoerde, verse buitenlucht te verwarmen. Na het onttrekken van de warmte wordt de vervuilde lucht afgevoerd. Het terugwinnen van warmte is een van de energiebesparende voorzieningen binnen Nul op de Meter projecten. WTW-units zijn vaak toegepast in woningen waar goed gelet wordt op energiezuinigheid.

> Ontvang advies over een WTW-unit

Meet en regelinstallatie

Een goede meet en regelinstallatie is ontzettend belangrijk voor gebouwen, kantoren, fabrieken én woningen. Door verlichting, verwarming, koeling, ventilatie en aanwezigheid van mensen aan elkaar te koppelen, verbeter je de levensduur van je klimaatinstallaties. Bovendien verhoog je het comfort van het binnenklimaat in de panden. Je bezoek en werknemers voelen zich comfortabel en halen alles uit hun dag.

> Advies over meet en regelinstallaties

Jouw installaties beter beheren

Bespreek je opties

Onze adviseurs denken graag met je mee. Welke verbeteringsoptie past het beste bij jouw installaties? Laat je adviseren in een persoonlijk gesprek.

Beheer je installaties

De voordelen op een rijtje

 

  • Voor elke installatie een passende strategie
  • Ook beschikbaar buiten kantoortijden
  • Advies op maat van onze experts
Laat je adviseren