Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Service en onderhoud

Ga voor zekerheid

Wil jij ook zorgeloos genieten van gezonde lucht in je pand? Ga dan voor zekerheid met service en onderhoud van Combi. Bij de installatie van je nieuwe klimaatinstallatie begint jouw voordeel al; Gezonde lucht of warm water, garantie en keuringen zijn namelijk allemaal bij onze prijs inbegrepen. Maak ook kennis met onze uitstekende service en onderhoud.

Je installatie in topconditie

Houd de werking van je klimaatinstallatie op het vereist niveau met periodiek onderhoud. Kies voor zekerheid en voordeel met een onderhoudsabonnement.

Bij een storing zijn we altijd bereikbaar

Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.

Je betaalt geen voorrijkosten

Of het nu om onderhoud of een storing gaat: je betaalt geen voorrijkosten.

Wij staan voor je klaar

Heb je een probleem met je installatie? Dan staan wij voor je klaar. Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.

LET OP: Vanwege de coronapandemie volgen onze monteurs nauwlettend de overheidsmaatregelen op basis van het advies van het RIVM. Is er twijfel over de gezondheid? Dan zoeken we samen naar een oplossing. We zorgen er hoe dan ook voor dat je niet in de kou komt te zitten.

Bespaar kosten

Met service en onderhoud bespaar je kosten. Nee, dit is geen vreemde uitspraak. De persoonlijke service van Combi betaalt zich terug. Er zijn een minder storingen, zodat jij je werkprocessen op orde houdt. Door het uitgebreid doormeten en inregelen verbruiken je installaties minder energie. Daarnaast verleng je de levensduur van je klimaatinstallaties door ze in tiptop conditie te houden. Zo kan je er langer van genieten. Het resultaat is lagere kosten en meer rendement!

Jouw gezond is belangrijk

Jouw gezond en veiligheid zijn erg belangrijk voor ons. Onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs weten exact hoe ze veilig zijn geïnstalleerd en aan welke eisen ze moeten voldoen.

Wij helpen je bij je technische installaties

Bij PronkGroep gaan we voor de lange termijn. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak profiteert je van optimaal functionerende installaties. We vertellen je graag wat we doen. Want door het delen van kennis, helpen wij je om kosten te verlagen en besparen.

Zorg goed voor je installatie

Plan snel een afspraak in

Wil je dat er snel een monteur langskomt? Plan dan een afspraak in. Een van onze collega’s zorgt dat de afspraak meteen wordt ingepland. Stuur een email naar info@combibv.nl of neem contact op via (0299) 65 3860. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 16:30 uur.

Onderhoudsabonnement

Met Combi ben je zeker van een installatie in topconditie.

 

  • 24/7 bereikbaar bij storingen
  • Voor 15:00 uur gebeld, dezelfde dag nog geholpen
  • Je betaalt geen voorrijkosten
Maak een afspraak